aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Στην «Αρένα» για την έκπληξη

ΕΝΠ: Στην «Αρένα» για την έκπληξη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα προγνωστικά, θα πάει η Ένωση στην Αρένα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (18:30). Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, η αποστολή των βυσσινί γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα. Η μια από τις δύο νίκες της Ένωσης ήταν επί της ΑΕΚ.

Όπως και με την Καρμιώτισσα, έτσι και με την ΑΕΚ, για την Ένωση ο αγώνας είναι «τελικός». Η ομάδα του Παραλιμνίου είναι σε πολύ δύσκολη θέση και, έστω και εάν είναι το αουτσάιντερ σήμερα, θα τα δώσει όλα για θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση, που είναι στους 12 βαθμούς, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Καρμιώτισσα (2-2).

Εξάλλου, ο Αργεντινός Εμάνουελ Ντένινγκ, που συμπλήρωσε 6 κίτρινες, θα είναι παρών στην Αρένα και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Στην αποστολή ενδέχεται να συμπεριληφθούν για πρώτη φορά τα δύο αποκτήματα του Ιανουαρίου, ο Άγγλος στράικερ Μάικλ Ενγκό και ο Γάλλος μεσοαμυντικός Μικαέλ Πανός. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, υπάρχουν ερωτηματικά και ενδέχεται ο Κάρλος Φερέρ να προβεί σε κάποιες αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ