aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Οι πέντε για παραμονή και οι απαιτήσεις του Ενόχ

ΕΝΠ: Οι πέντε για παραμονή και οι απαιτήσεις του Ενόχ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η -υπό παραίτηση- διοίκηση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου προσπαθεί να προχωρήσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ της λήξασας σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος της, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί ο Γιώργος Τσόκκος στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης, ώσπου να βρεθεί λύση στο διοικητικό σκηνικό.

Προς το παρόν, η ανανέωση των Ανδρέα Κυριάκου και Ιράκλι Μαϊσουράντζε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ υπάρχει θέληση για διατήρηση τουλάχιστον άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Εγιόνγκ Ενόχ, Τσιγκόζι Ουντόζι, Σίτο Ριέρα και Χοβανές Αμπαρτζουμιάν.

Μεγαλύτερη δυσκολία παρουσιάζει η παραμονή του Ενόχ. Ο Καμερουνέζος διεθνής ενημέρωσε τους βυσσινί ότι έχει προσφορά από συλλόγους του εξωτερικού και έτσι, ζήτησε γερή αύξηση αποδοχών για να παραμείνει. Κάτι που απομακρύνει σημαντικά το ενδεχόμενο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Παραλιμνίου τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ