aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ο Πάβελ Ντρέκσα θα ηγηθεί της άμυνας

ΕΝΠ: Ο Πάβελ Ντρέκσα θα ηγηθεί της άμυνας

Tου Νίκου Μουλαζίμη

Με τον Ντρέσκα ηγέτη της άμυνας, θα πάει η ομάδα του Παραλιμνίου στον αυριανό «τελικό» με τη Δόξα. Ο Τσέχος, που απουσίαζε από το τελευταίο ματς με τον Ακρίτα, θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας και η παρουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια των βυσσινί να φθάσουν στη νίκη.

Ο Μαρίνος Σατσιάς στη διάστημα της διακοπής, δούλεψε πολύ για να διορθώσει πράγματα στην άμυνα που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Γι’ αυτό και θα υπάρχουν αλλαγές. Υπάρχει ερωτηματικό εάν θα παρουσιάσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα. Εάν θα παίξει με δύο στόπερ, τις θέσεις θα πάρουν οι Ντρέσκα και Πολυκάρπου, ενώ σε περίπτωση τριάδας θα προστεθεί ο Έχμαν. Όσον αφορά στην επίθεση, θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο Βουτσένοβιτς και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ρουσιά.

Η προετοιμασία της ομάδας του Παραλιμνίου ολοκληρώνεται σήμερα. Στο «Τάσος Μάρκου» υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία ότι, η ομάδα θα κερδίσει αύριο τη Δόξα. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει και μεγάλη πίεση, λόγω της κρισιμότητας του αυριανού ματς, την οποία ο Σατσιάς καλείται να διαχειριστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ