aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ο άτυχος Πανός και τα είκοσι κρούσματα

ΕΝΠ: Ο άτυχος Πανός και τα είκοσι κρούσματα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη απώλεια αποτελεί για το Παραλίμνι ο σοβαρός τραυματισμός του Μίκαελ Πανός. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική, κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Εθνικό. Ο Γάλλος μέσος, που αποκτήθηκε τον Γενάρη, αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια και έδειξε την αξία του. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή για τα πλέι οφ, υπέστη ρήξη χιαστών και η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για αυτόν. Ο Πανός βρίσκεται στην πατρίδα του, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου. Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη σεζόν και θα διαφανεί κατά πόσο θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Πάφος FC ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Την ίδια ώρα, πάρα πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην Ένωση με τα 20 κρούσματα κορωνοϊού. Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Χριστόφορος Χριστοφή, που ανέλαβαν την ομάδα μετά το διαζύγιο με τον Φερέρ, επιδιώκουν να κρατήσουν σε εγρήγορση όσους παίκτες έχουν απομείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ