aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Μία ιδιαίτερη σχέση με τον Φυτανίδη

ΕΝΠ: Μία ιδιαίτερη σχέση με τον Φυτανίδη

Ο Κωνσταντίνος Φάνου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FΜ, μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα του προπονητή, ενώ ενημέρωσε πως ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, αναλαμβάνει Διευθυντής Ποδοσφαίρου των βυσσινί. Κάτι που έγινε γνωστό εδώ και μήνες από Ελλάδα μεριά, ωστόσο ξάφνιασε κάπως η χθεσινή ανακοίνωση, αφού προηγουμένως δεν είχε βγει ξανά στον αφρό της επικαιρότητας η συμφωνία με τον Ελλαδίτη.

Αναλυτικά: «Ο Σωκράτης Φυτανίδης συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο της εταιρείας, Γιώργο Τσόκκο κι αφού συζήτησαν θέματα που αφορούν την ομάδα αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Είναι ο παίκτης που σκόραρε επί της Αλκής την προηγούμενη χρονιά και κράτησε την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα και τον κόσμο γενικότερα και πλέον θα προσφέρει από άλλο πόστο με ένα νέο ξεκίνημα. Ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του και να δώσει στην ομάδα το καλύτερο δυνατό. Γίνεται τεράστια δουλειά από τον Σωκράτη και πλέον μπαίνει η βάση για νέα δεδομένα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ