aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρίνος Σατσιάς

ΕΝΠ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρίνος Σατσιάς

 Του Νίκου Μουλαζίμη

Με αλλαγές στην αμυντική γραμμή θα παραταχθεί το Παραλίμνι στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου». Η επιστροφή του Μάρκο Έχμαν και η απουσία του Μάρκο Γιεβρέμοβιτς λόγω καρτών, βλέπετε, φέρουν αυτομάτως διαφοροποιήσεις.  

Ο Έχμαν θα είναι στην ενδεκάδα και θα πάρει θέση στο κέντρο της οπισθοφυλακής, δίπλα στον Πάβελ Ντρέκσα. Οπότε, μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αλλάζει το δίδυμο. Την ίδια ώρα, ο Ντα Σίλβα που εδώ και αρκετά παιχνίδια είναι μόνιμα στην καρδιά της άμυνας, μετακινείται στο αριστερό άκρο, καλύπτοντας την απουσία του Γιεβρέμοβιτς.

Αλλαγές θα υπάρχουν και σε άλλες θέσεις. Ο Λουσέρο μάλλον επιστρέφει στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Λαμί και Βουτσένοβιτς. Ο Μαρίνος Σατσιάς, λοιπόν, θα φρεσκάρει την ενδεκάδα με στόχο τη νίκη, παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του απέναντι σε ένα σύνολο ιδιαιτέρως απαιτητικό.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ