aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Έσπασε το ρόδι στο 2023, πήρε βαθιά ανάσα

ΕΝΠ: Έσπασε το ρόδι στο 2023, πήρε βαθιά ανάσα

Του Νίκου Μουλαζίμη

Αυτή τη φορά είχε ουσία και πανηγύρισε σπουδαίας σημασίας νίκη. Το «διπλό» της ομάδας του Παραλιμνίου επί του Ολυμπιακού κρίνεται πολύ σημαντικό στην προσπάθεια για παραμονή στην Κατηγορία. Έφθασε τους 17 βαθμούς, πήρε βαθιά ανάσα και έβαλε τέρμα στον κατήφορο και τις διαδοχικές ήττες. Η νίκη στο Μακάρειο ήταν η πρώτη της Ένωσης στο 2023, αφού προηγήθηκαν πέντε ήττες χωρίς να πετύχει γκολ.

Στα αξιοσημείωτα της επιτυχίας των βυσσινί είναι ότι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την ανατροπή. Απέβαλαν την πίεση και το άγχος, ενώ αύξησαν την διαφορά από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις βαθμούς. Είναι η δεύτερη νίκη επί των μαυροπράσινων, οπότε και σε περίπτωση ισοβαθμίας η Ένωση θα έχει το πλεονέκτημα. Πλέον, βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τη συνέχεια. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το προσεχές Σάββατο.

Οι Βουτσένοβιτς και Βούκσεβιτς ήταν τα πρόσωπα του τεράστιου «διπλού» στο Μακάρειο. Ο πρώτος πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε το δεύτερο γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Ήταν το 4ο του γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης. Ο δεύτερος που ανεβαίνει συνεχώς ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη βυσσινί φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ