aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑρνείται ο Κολοκούδιας, αλλά τον «καίει» το φύλλο αγώνος

Αρνείται ο Κολοκούδιας, αλλά τον «καίει» το φύλλο αγώνος

Δεν είναι διατεθειμένοι να καταγγείλουν τον Λεόντιο Τράττο οι παράγοντες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (0-2). Παρά το ότι είναι παραπονούμενοι για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 43’ (χέρι του Σάσα Μάρκοβιτς) και για την αποβολή του Γιώργου Κολοκούδια με απευθείας κόκκινη κάρτα, οι διοικούντες των βυσσινί αισθάνονται πως δεν θα κερδίσουν κάτι με την καταγγελία.

Πάντως, όπως διέρρευσε, όσα έγραψε ο διαιτητής «καίνε» τον Κύπριο επιθετικό. Στο φύλλο αγώνος αναφέρεται ότι ακούμπησε τον «άρχοντα του γηπέδου» και ότι τον απείλησε λέγοντας «δεν θα φύγεις από εδώ». Επίσης, μετά την κόκκινη κάρτα, ο Τράττος ισχυρίστηκε πως ο ποδοσφαιριστής κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες των βυσσινί, ο Κολοκούδιας αρνείται όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, όλα συνηγορούν πως ο Κάριτ Φελκ δεν θα τον έχει σύντομα στη διάθεσή του.

Όσο για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ώσπου να ξυπνήσει το Παραλίμνι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο 19’. Ωστόσο, έκανε μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια και πίεσε τον επίδοξο πρωταθλητή ώς το σφύριγμα της λήξης, χάνοντας οκτώ ευκαιρίες για γκολ.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θα στραφεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Στη διάθεση του Δανού προπονητή θα βρίσκονται οι Μαξιμιλιάνο Ολίβα και Εγιόνγκ Ενόχ, οι οποίοι εξέτισαν ποινή τριών κίτρινων καρτών στο ματς με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ