aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαραλίμνι – ΑΕΛ 3-0: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (vid)

Παραλίμνι – ΑΕΛ 3-0: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (vid)

Όσο… ζει, ελπίζει. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε με 3-0 την ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου», για την 13η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και παραμένει ζωντανή στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Ρουσιάς με κεφαλιά 62′, Λαμί με ωραία ενέργεια και άψογο πλασέ στο 76’ και Κωνσταντίνου με σουτ εντός περιοχής στο 80’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά.

Οι βυσσινί κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή της αναμέτρησης. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν επιθετικός μονόλογος της Ένωσης, αλλά ήταν άστοχη και βρήκε απέναντι της τον εξαιρετικό Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις. Οκτώ τελικές προσπάθειες για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων οι πέντε στον στόχο. Μόλις μία τελική κατέγραψε η ΑΕΛ.

Το γκολ του Ρουσιά έλυσε τα πόδια των παικτών του Σατσιά που πήραν μια δίκαιη νίκη και συνεχίζουν να καταδιώκουν τη Δόξα στη μάχη της παραμονής. Στους 37 βαθμούς η Ένωση, στο -1 από τη Δόξα που αγωνίζεται τη Δευτέρα (22/5) με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ΑΕΛ είχε ξεκάθαρα το μυαλό στον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (24/5) με την Ομόνοια. Ο Χρίστος Χαραλάμπους παρέταξε ενδεκάδα με οκτώ Κύπριους ποδοσφαιριστές, έδωσε ανάσες ξεκούρασης σχεδόν σε όλους τους παίκτες που υπολογίζει για τον τελικό, ενώ λεπτά συμμετοχής κατέγραψαν οι Μιραλάς, Τσιμπόλα και Κάσα, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό. Στην 9η θέση με 48 βαθμούς έμεινε η ΑΕΛ.


Η TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κόρσια (46′ Γεβρέμοβιτς), Εχμάν (46′ Λαμί), Πολυκάρπου, Ντα Σίλβα, Χριστοφή, Λουσέρο, Μέιρα (46΄Κωνσταντίνου), Ντιαβαρά, Φερνάντες, Ρουσιάς (75′ Ντρέκσα).

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Ολιβέιρα, Σιλβέστρος, Μπιλοβάρ, Κολιάς (82′ Νεοφύτου), Κοντινέλα (82′ Ν. Κέρκεζ), Ιωάννου, Ζαχαρία (64΄Τσιμπόλα), Βεσλίνοβιτς, Χριστοδούλου (64′ Κάσα), Σεργίου, Οδυσσέως (64′ Μιραλάς).

Σκόρερ: Ρουσιάς 62′, Λαμί 76′, Κωνσταντίνου 80′ / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ