aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠάπουτσος: «Ακούστηκαν ακραία πράγματα, αν ισχύουν υπάρχουν αρμόδια όργανα»

Πάπουτσος: «Ακούστηκαν ακραία πράγματα, αν ισχύουν υπάρχουν αρμόδια όργανα»

O πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος μιλώντας στον Super Sport FM
αναφέρθηκε στην χθεσινή συνάντηση των πρόεδρων των σωματειων με τους διαιτητές που θα διαιτητεύουν τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά σε ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν.

Οι δηλώσεις του κ Πάπουτσου

«Είναι η δεύτερη διευρυμένη συνάντηση,, αν και απουσίαζαν τρία σωματεία λόγω σημαντικών κολλημάτων. Εμείς επιδιώκουμε την καλή σχέση με τα σωματεία και γι’ αυτό κάναμε αυτές τις συναντήσεις. Ψες υπήρχε το νέο αίμα των διαιτητών στη συνάντηση, οι πρόεδροι των σωματείων του γνώρισαν και συζήτησαν μαζί τους. Ζητήσαμε ως Σύνδεσμος πίστωση για αυτά τα νέα παιδιά

Υπήρχε και γκρίνια, όμως δεν θα κάνουμε μια συνάντηση για να ακούμε πάντα τα θετικά. Πρέπει να δεχόμαστε και την τρίτη άποψη, αλλά να τεκμηριώνονται και να μην καταφεύγουμε στα άκρα. Ακούστηκαν κάποια ακραία πράγματα, τα οποία αν υπάρχουν δεδομένα που είναι εκτός τροχιάς των αθλητικών πλαισίων και αν ισχύουν υπάρχουν αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας και του Κράτους να τα ερευνήσουν αλλά πρέπει να δίνονται και στοιχεία.

Μόνο έτσι θα δίνεται η πραγματική τιμωρία. Η πραγματικότητα είναι μία: Στη προηγούμενη σεζόν μπήκε στη ζωή μας και η τεχνολογία (VAR), δεν υπήρχε η τέλεια εκπαίδευση λόγω και της γρήγορης εφαρμογής. Έγιναν κάποια λάθη και τα σωματεία ναι είχαν τα παράπονά τους. Αναμένουμε ότι φέτος θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση και να αγχώσουμε τους νέους διαιτητές, αλλά τους θέλουμε άρτια καταρτισμένους και εκπαιδευμένους. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να βασιστούμε σε αυτούς που ορίζουν τους διαιτητές, να γίνονται σωστές αξιολογήσεις με τους ορισμούς κτλ.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ