Παπασταύρου: Απάντησε στα «καρφιά» της Ανόρθωσης και στην πρόταση για μπαράζ

papastavrou

Δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στο CablenetSports1, απάντησε στην αμφισβήτηση της Ανόρθωσης περί κανονισμών, για την πρόταση της «Κυρίας» για αγώνα μπαράζ και στα υπονοούμενα και τις αναφορές περί… τιμοκαταλόγων.

Για την αμφισβήτηση της Ανόρθωσης περί κανονισμών και τις νομικές της κινήσεις: «Είναι δικαίωμα της να κάνει ότι νομίζει. Να βρούνε το δίκαιο που πιστεύουν. Παίξαμε δύο παιχνίδια, τελειώσαμε δύο γύρους. Δεν ολοκληρώθηκαν όλοι οι αγώνες, όμως το δείγμα είναι πολύ μεγάλο, παίξαμε με όλες τις ομάδες από δύο φορές, στα μεταξύ μας είχαμε θετική συγκομιδή. Το είπα στον κύριο Χαμπουλλά, καταλαβαίνω πως νιώθουν. Όμως το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι συγκυρίες και τύχη. Καταλαβαίνω τη θέση τους».

Για την εισήγηση της Ανόρθωσης για αγώνα μπαράζ: «Δεν ήταν πρόταση που άξιζε να τη σκεφτούμε. Να αναγκάσουμε τους παίκτες μας να προπονούνται, να πάμε Ιούλη για να παίξουμε ένα παιχνίδι σε συνθήκες καλοκαιριού; Αν ήταν να παίξουμε ένα παιχνίδι, ας τα παίξουμε όλα. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα ήταν τα ίδια».

Για τα υπονοούμενα της Ανόρθωσης και τις αναφορές περί τιμοκαταλόγων: «Αυτές οι κατηγορίες ήταν τελείως αβάσιμες. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε. Είδα το ποδόσφαιρο στην Κύπρο τα τελευταία δύο χρόνια. Τις ελάχιστες φορές που μίλησα με τους προέδρους, ήταν τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν ξέρω τι θέλουν να πουν, τώρα τους γνώρισα καλύτερα, στις τηλεδιασκέψεις. Δεν έλυσε τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο η πανδημία. Εμείς σαν Ομόνοια δεν πήραμε μέρος σε οτιδήποτε παράνομο για εμάς ή για άλλες ομάδες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ