aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαπάς: «Πρέπει να βρούμε ασφαλιστικές δικλίδες»

Παπάς: «Πρέπει να βρούμε ασφαλιστικές δικλίδες»

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το ματς με τον Ερμή, εξέφρασε τον προβληματισμό του με τους φακέλους και τόνισε πως θα κινήσει τις διαδικασίες για να συγκληθεί άτυπη γενική συνέλευση.

«Ο κάθε πρόεδρος προβληματίζεται. Θα πρέπει να συγκαλέσουμε μια άτυπη γενική συνέλευση. Πρέπει να γίνει κάτι. Δεν ξέρεις ποιος τα στήνει και ποιος όχι, πρέπει να μας προστατέψει ο πρόεδρος (σ.σ. Κουτσοκούμνης). Πρέπει να βρούμε ασφαλιστικές δικλίδες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν αποφασίσει μια ομάδα να προβεί σε ανανέωση και κάθε εβδομάδα χάνει τι σημαίνει, δεν πρέπει να κάνει ανανέωση;».

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, τάχθηκε υπέρ της θέσης του Παπά. «Θα ζητήσουμε κι εμείς σύγκληση άτυπης γενικής συνέλευσης αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να γίνει στη Λάρνακα και ελπίζουμε να έχει ανταπόκριση. Θα κάνουμε τις διαδικασίες αύριο και ελπίζουμε να ενδιαφερθούν και οι άλλες ομάδες για να υπάρξει κάθαρση στο κυπριακό ποδόσφαιρο», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ