aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαπαδάκης: «Κέρδισα τρία πρωταθλήματα - Αυξήθηκαν οι αξίες των συλλόγων και των παικτών»

Παπαδάκης: «Κέρδισα τρία πρωταθλήματα – Αυξήθηκαν οι αξίες των συλλόγων και των παικτών»

Στο match programme του ΑΠΟΕΛ ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης των γαλαζοκιτρίνων Λεωνίδας Παπαδάκης.

Όπως τόνισε, η αρχή του είναι η άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη του Συλλόγου, τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό. Μίλησε παράλληλα για τα βασικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την προπονητική του φιλοσοφία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τρία πρωταθλήματα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Παπαδάκης:

«Τα βασικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την προπονητική μου φιλοσοφία είναι η προσαρμοστικότητα, η επιστημονική προσέγγιση, η συνεργασία, η πειθαρχία και η δέσμευση στα καθήκοντα μου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί τόσο εμπειρική όσο και ερευνητική προσέγγιση, ώστε να βρεθεί μια πραγματικά αποτελεσματική και ουσιαστική διαδικασία προπόνησης για την ομάδα. Η αρχή μου είναι η άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη του συλλόγου, τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, καθώς ο στόχος μου δεν είναι μια γενική αθλητική βελτίωση της απόδοσης του παίκτη, αλλά η ανάπτυξη της συνολικής ποδοσφαιρικής απόδοσης με βάση το τετράπτυχο φυσικών – τακτικών – τεχνικών – νοητικών ικανοτήτων.

Η προσαρμογή στις ανάγκες όχι μόνο της κάθε θέσης των παικτών αλλά και των αναγκών κάθε παίκτη ξεχωριστά, θα μεγιστοποιήσει και την απόδοση του.

Με αυτό τον τρόπο κέρδισα 3 πρωταθλήματα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, συμμετείχα 3 φορές σε ευρωπαϊκους ομίλους πρόκρισης και συνολικά αυξήθηκαν οι αξίες των συλλόγων και των παικτών. Και όλες αυτές οι επιτυχίες ήταν με διαφορετικούς συλλόγους και διαφορετικούς προπονητές. Η ατομική και ομαδική εκπαίδευση όπως και η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από συγκεκριμένα μοτίβα, στοιχεία και περιόδους εκτέλεσης της προπόνησης. Η μεθοδολογία μετράει…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ