aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαντελή: «Υπάρχει πρόβλημα με την απορρόφηση, πρέπει να διορθωθεί»

Παντελή: «Υπάρχει πρόβλημα με την απορρόφηση, πρέπει να διορθωθεί»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή, αμέσως μετά την απόφαση για αναβολή του αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΠ.

Για την αναβολή: «Έγινε ένας προγραμματισμός για να αρχίσουμε σήμερα, άρχισαν οι προπονήσεις παρά τις αργίες και τις γιορτές. Ήμασταν έτοιμοι. Τις τελευταίες μέρες δεν σταμάτησε να βρέχει, έχει και προβλήματα το γήπεδο με την απορρόφηση τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Ήμασταν από το πρωί εδώ, προσπαθούσαμε να βγάλουμε έξω το νερό, όμως έβρεξε πριν το παιχνίδι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ήταν μαζεμένα τα παιχνίδια, συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντεπεξέλθουμε. Ξέρουμε όλοι τι θέλουμε και σε τι στοχεύουμε».

Για τις μετεγγραφές: «Είχαμε πει πως θέλουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κανέναν. Με έναν τουλάχιστον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις. Έχουμε αποφασίσει για τρεις μετεγγραφές, θα δούμε για τέταρτη μέχρι το τέλος του μήνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ