Μικαέλ Πάνος και άλλοι στο μικροσκόπιο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσουν πολλά από τα θέματα που αφορούν στις προσθήκες της Πάφος FC. O Σεργκέι Λομάκιν θα τα ξαναπεί με τον προπονητή Ζέλικο Κόπιτς και μαζί θα καθορίσουν την πορεία των μετεγγραφών που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιαστεί με απαιτήσεις τη νέα σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως θα πραγματοποιηθούν 7-8 προσθήκες, με στόχο την ποιοτική και αριθμητική ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη, ένα ρεπορτάζ από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από τη φημισμένη γαλλική ιστοσελίδα «lequipe.fr» εμπλέκει την παφιακή ομάδα με τον 22χρονο δεξιό μπακ Μίκαελ Πάνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν, με ένα παιχνίδι στα πόδια του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, κόντρα στη Μονακό. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως έληξε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στο νησί μας για να υπογράψει στην παφιακή ομάδα. Οι προσθήκες που θα γίνουν θα αφορούν σε όλες τις γραμμές και θα αποσκοπούν στην ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας της Πάφου γνωρίζοντας πως το νέο πρωτάθλημα κρύβει παγίδες.

Είναι σημαντικό πως υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός και όσους ήθελε να συνεχίσουν, θα τους έχει μαζί της η τεχνική ηγεσία. Είναι όμως απαραίτητες οι προσθήκες για να μπορέσουν οι γαλάζιοι να κάνουν το επόμενο βήμα, να διεκδικήσουν δηλαδή το κάτι παραπάνω από πέρσι και -γιατί όχι;- την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

«Όλες οι ομάδες ενισχύονται, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Έχουν αποχωρήσει κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όμως οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι πως θα γίνουν οι κινήσεις που θα μας δώσουν ώθηση για να κάνουμε το επόμενο βήμα», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Πολύβιος Παλιούρας.

Η προετοιμασία της Πάφος FC θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα με μια σειρά φιλικών αγώνων, που θα βοηθήσουν τον Κροάτη προπονητή να πάρει τις αποφάσεις του για το νέο πρωτάθλημα.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ