aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαναγή: «Διαιτητής έγινε διεθνής χωρίς να περάσει τα τεστ»

Παναγή: «Διαιτητής έγινε διεθνής χωρίς να περάσει τα τεστ»

Ανάμεσα στις καταγγελίες του πρώην διεθνούς διαιτητή Μάριου Παναγή σχετικά με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την κυπριακή διαιτησία, σε δηλώσεις του σήμερα στο ράδιο Metropolis, υποστήριξε πως στον κατάλογο με τους διεθνείς διαιτητές, υπάρχει το όνομα βοηθού που δεν πέρασε τα τεστ.

«Σήμερα ανακοινώθηκαν οι κατάλογοι διεθνών διαιτητών από τη FIFA. Το ξέρετε ότι έχουμε διεθνή βοηθό διαιτητή που δεν πέρασε τα τεστ διεθνών διαιτητών και είναι στις λίστες; Ο κ. Κουτσοκούμνης διοικεί την ομοσπονδία και οφείλει να ενημερώνεται. Και ας μη μας πει ότι δεν ενημερώθηκε. Όλα τα θέματα περνάνε από αυτόν. Για να πάει ένας διαιτητής περνάει από την εκτελεστική επιτροπή και εγκρίνει τα άτομα, άρα θα πει ότι τα γνωρίζει. Είναι διαφθορά αυτό ή όχι; Είναι σημερινό αυτό. Για τα χθεσινά έχουμε άλλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι βοηθοί διαιτητές που συγκαταλέγονται στον κατάλογο της FIFA, είναι οι εξής: Σωτήρης Βίκτωρος, Χαράλαμπος Γεωργίου, Μάριος Δημητριάδης, Ιωάννης Λαζάρου, Στέλιος Νικήτα, Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αριστείδης Χρίστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ