Πάμπος: «Ο Ολυμπιακός αδικείται…»

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η ισοπαλία με την Πάφο (1-1) στον προπονητή του Ολυμπιακού, Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ και δεν κατάφερε να βάλει ένα δεύτερο γκολ, για να τελειώσει το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός αδικείται με τους βαθμούς που έχει στην βαθμολογία, καθώς αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ισοζυγισμένο, είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε αρχικά, ενώ μετά η Πάφος ήταν καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε 0-0 και ήταν δίκαιο. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε και εκεί που έπρεπε να κάνουμε το 0-2, η Πάφος κατάφερε να ισοφαρίσει. Θα έλεγα ότι και μετά το 1-1 ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,  τιμωρά και στο τέλος θα μπορούσαμε και να χάσουμε χωρίς η Πάφος να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία. Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός αδικείται με τους βαθμούς που έχει. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν μέχρι την Πάφο για να μας στηρίξουν. Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα μου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο στον αγώνα που έχει να δώσει με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Δεν έχει εύκολα παιχνίδια για μας, είτε λέγεται Ομόνοια ή όχι. Έχουμε παιχνίδι Τετάρτη και Σάββατο είναι διαφορετική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε. Έχουμε Ανόρθωση την Τετάρτη και το Σάββατο την Ομόνοια. Θα διεκδικήσουμε και τα δύο παιχνίδια με στόχο να ξεφύγουμε όσο πιο νωρίς μπορούμε από τις περιπέτειες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ