Πάμπος με το στυλό στο χέρι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι με το ενάμισι πόδι εντός του προπονητικού κέντρου της Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού. Οι δυο πλευρές φέρεται να έχουν καταλήξει σχεδόν σε όλα και μέχρι αύριο, εάν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό που να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα, θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας και θα προκύψει η επισημοποίηση της συνεργασίας.

Η Νέα Σαλαμίνα θα αποτελέσει τον έβδομο σταθμό στην προπονητική καριέρα του 52χρονου προπονητή, μετά τις Δόξα, Ολυμπιακό, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Εθνική Κύπρου και Ομόνοια. Κορυφαία στιγμή για τον Κύπριο τεχνικό, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ το 2012. Οι ερυθρόλευκοι κατέληξαν στον Πάμπο Χριστοδούλου αφού είναι έμπειρος προπονητής, έχει δείξει έργο στις ομάδες που εργάστηκε, έχει την εμπειρία από πρωταγωνιστική πορεία, ενώ είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα τους.

Ένας από τους όρους που τέθηκαν από τη Νέα Σαλαμίνα στους υποψήφιους προπονητές είναι όπως αποδεχθούν το νυν επιτελείο που συνεργάστηκε και προηγουμένως με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ωστόσο, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αποκλείεται να έχει μαζί του και κάποιο στενό συνεργάτη του.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ