aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Πάμε χωρίς άγχος για το κέρδος»

«Πάμε χωρίς άγχος για το κέρδος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άπαντες στον Εθνικό Άχνας αναγνωρίζουν ότι η ομάδα τους είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ μέσα στο ΑΕΚ Αρένα, όμως αυτό δεν αλλάζει τον στόχο που είναι το βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα της Άχνας για πρώτη φορά θα παίξει φέτος με αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικούς στόχος και σίγουρα η προσέγγιση του αγώνα είναι πολύ διαφορετική.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά τα τρία τελευταία αποτελέσματα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ επιβάλλεται να κερδίσει. Εμείς πάμε χωρίς άγχος. Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι μπορούμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Είναι τα παιχνίδια που περιμένουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι επιπλέον κίνητρο ότι θα αγωνιστούν με μία πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε πολύ καλό πρόσωπο για να προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος», ανέφερε μιλώντας στο «Goal»ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Γιάννος Δημοσθένους.

Για το αν έχουν ήδη αναλύσει τον αντίπαλο πρόσθεσε: «Τον παρακολουθήσαμε και από κοντά τα τελευταία δυο παιχνίδια. Θα γίνει και η ανάλυση στους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η ΑΕΚ είναι μία ευέλικτη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι». Αγωνιστικά ο Γιώτης Εγκωμίτης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Εκτιμάται ότι ο Λαμπάν θα ανεβάσει ρυθμό στις επόμενες προπονήσεις και αν κριθεί ότι είναι σε θέση να βοηθήσει θα μπει στην αποστολή και θα διεκδικήσει φανέλα βασικού. Άλλα προβλήματα δεν φαίνεται να προκύπτουν για τον Κύπριο τεχνικό ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του θέλοντας να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική και ικανή να παλέψει για τον βαθμό ή ακόμη και τους βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ