aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαίζει με ΑΕΛ, στο μυαλό όμως η Ανόρθωση

Παίζει με ΑΕΛ, στο μυαλό όμως η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο ένας βαθμός που πήρε στο φινάλε του αγώνα απέναντι στη Δόξα μπορεί στην πορεία να αποδειχθεί «χρυσός» για τον Ερμή. Το εύστοχο πέναλτι του Ταραλίδη στις καθυστερήσεις έφερε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους «φτεροπόδαρους» να παίρνουν βαθμολογικό όφελος μετά από ένα μήνα και κάτι. Τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στο ΑΕΚ Αρένα (2-2).

Μπορεί η ομάδα της Αραδίππου να παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως δικαιούται να ελπίζει στη σωτηρία. Όσο υπάρχουν οι πιθανότητες και οι ελπίδες παραμένουν ζωντανές, θα συνεχίσει να μάχεται. Απέμειναν 11 αγώνες έως το φινάλε, οπότε κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι όσον αφορά στη μάχη που δίνει ο Ερμής για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η προσοχή στρέφεται στην αυριανό αναμέτρηση κυπέλλου με την ΑΕΛ, αν και στον Ερμή έχουν ως προτεραιότητα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Λογικά, ο Χρύσης Μιχαήλ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες στον Ερμή θα τις διεκδικήσει στον επαναληπτικό.

Αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση που ακολουθεί για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα είναι εκτός πλάνου οι Κουατσίκα και Ιβάν Μαλόν. Δυο βασικοί και αναντικατάστατοι αμυντικοί συμπλήρωσαν κάρτες. Δίχως αμφιβολία είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τον Μιχαήλ ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την Ανόρθωση για την 22η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ