aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαίρνει τα πρακτικά και αποφασίζει για την ένσταση ο Βρυωνίδης

Παίρνει τα πρακτικά και αποφασίζει για την ένσταση ο Βρυωνίδης

Την ώρα που η Αστυνομία προχωρούσε στη σύλληψη δύο προσώπων για την πολύκροτη υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο, μίας 36χρονης γυναίκας λειτουργού του ΚΟΑ και του συζύγου της ο οποίος διαμένει κοντά στο γραφείο του Δρ. Κυριακού Γιάγκου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συνεδρίαζε για την επικύρωση των πρακτικών της συνεδρίας του περασμένου Σαββάτου.

Η ανώτατη αθλητική αρχή του τόπου είχε ακυρώσει το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο και ο Αθλητικός Δικαστής με επιστολή του ζήτησε τα πρακτικά της συνεδρίας, ούτως ώστε να έχει ενώπιον του τα δεδομένα ενόψει της εκδίκασης της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική για αντικανονική συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Σύζυγος της 36χρονης και γείτονας του Γιάγκου ο τρίτος συλληφθέντας

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα εξετάσει την ένσταση των γαλάζιων το απόγευμα (15:00) της Τετάρτης (14/2) και αφού προηγουμένως αγορεύσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Το… μαχαίρι και το καρπούζι είναι πλέον στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος εν μέσω ερευνών της Αστυνομίας καλείται να εκδικάσει την υπόθεση που μετατράπηκε σε σήριαλ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Σχιζοφρένεια. Ενορχηστρωμένη πίεση για το αποτέλεσμα!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ