aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαίρνει και Κόστα από τη Δόξα!

Παίρνει και Κόστα από τη Δόξα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τον Ανδρέα Κωμοδίκη, η Καρμιώτισσα είναι έτοιμη να εντάξει στο ρόστερ της άλλο ένα ποδοσφαιριστής της Δόξας με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», τα δύο σωματεία ήλθαν σε συμφωνία και ο Tζίλσον Κόστα θα μετακομίσει στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών μετά το αυριανό ματς της Δόξας με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς έκριναν ότι, θα είναι καλό ο ποδοσφαιριστής να είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι αφού θα απουσιάζει ο Τραϊτσέφσκι λόγω καρτών αλλά και ο Ασαμόα. Ο Σακκάς θα έχει στη διάθεσή του τον Κόστα και αύριο και ακολούθως θα αποχωρήσει ως δανεικός.

Ακόμη, η Δόξα θα παραχωρήσει και τον Καραμόκο με τη μορφή δανεισμού στον Διγενή Μόρφου. Μετά τις πρόσφατες προσθήκες, αποφασίστηκε όπως κάποιοι ποδοσφαιριστές παραχωρηθούν ως δανεικοί, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και αναλόγως το καλοκαίρι θα αποφασιστεί το μέλλον τους στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ