Παίκτης που θα κάνει τη διαφορά για τον Εθνικό Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την απάντηση ακραίου επιθετικού, αλλά και της ομάδας στην οποία ανήκει, περίμεναν μέχρι χθες βράδυ οι άνθρωποι του Εθνικού Άχνας, ώστε να ολοκληρώσουν μία σημαντική μετεγγραφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Goal», η προσφυγική ομάδα έβαλε στο «στόχαστρο» ακραίο επιθετικό, ο οποίος είναι σε πολύ καλή ηλικία και διαθέτει στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Στον Εθνικό καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να κλείσει η συμφωνία πριν την σημερινή πτήση της επιστροφής στην Κύπρο. Αν κυλήσουν όλα ομαλά και ο ποδοσφαιριστής υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Άχνας θα πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη που θα προσδώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή.

Μετά την απόκτηση ακραίου επιθετικού, το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει μία ακόμη κίνηση, πιθανόν με επιθετικό κορυφής. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Νάουσα και επιστρέφει το βράδυ στην Κύπρο. Αύριο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και το σαββατοκύριακο η τεχνική ηγεσία θα παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Ακολούθως, θα γίνουν κάποια φιλικά, στα οποία ο Γιώτης Εγκωμίτης θα έχει τη δυνατότητα να «μοντάρει» την ομάδα και να πάρει οριστικές αποφάσεις για το βασικό σχήμα, ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ