aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΥστέρησαν και αποδοκιμάστηκαν

Υστέρησαν και αποδοκιμάστηκαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση ήταν για κλάματα και οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για κανέναν. Η Πάφος FC δεν έφτιαξε αξιοσημείωτη ευκαιρία στην εστία της ΑΕΛ. Η μέτρια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να είχε άλλη κατάληξη από την ήττα. Η ομάδα παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με 8 βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στη δυτική κερκίδα με τον κόσμο να τους αποδοκιμάζει.

Είναι γεγονός πως οι απουσίες επηρέασαν την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, όμως απουσίες είχε και η αντίπαλος. Αυτό που ενόχλησε πολύ περισσότερο ήταν πως η Πάφος FC δεν κατέθεσε πάθος, δεν είχε οργάνωση και οι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα διάθεση να πιέσουν την ΑΕΛ. Ο Σακό ήταν πολύ βαρύς και ακίνδυνος, το ίδιο ο Βα. Ούτε και μετά που δέχθηκαν το πρώτο γκολ δεν αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές και ήταν θέμα χρόνου να δεχθούν δεύτερο, το οποίο ήλθε προς το τέλος, γιατί ο Ρούτκο είχε προηγουμένως εξαιρετικές επεμβάσεις. Ευθύνες έχει και ο προπονητής.

Η προσοχή είναι τώρα στο ματς της Κυριακής με την Ένωση. Επιστρέφουν οι Νέμετς, Βαλεριάνος, Γουίλιαμς και Πανό. Ο Λουλίνια πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 56’, αλλά στο 83’ αντικαταστάθηκε, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ