aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΥποψηφιότητα Βλαντίμιρ Γκαζάεφ για αντι-Κόπιτς, είδε το φιλικό

Υποψηφιότητα Βλαντίμιρ Γκαζάεφ για αντι-Κόπιτς, είδε το φιλικό

Τελειώνει το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή στην Πάφος FC φθάνει στο τέλος του, ή παίρνει παράταση; Επικρατεί αγωνία μέχρι να μάθουμε τα νεότερα στο επείγον ζήτημα με το νέο αφεντικό, όμως το ζητούμενο δεν είναι ποιός θα αναλάβει, αλλά και πόσο θα καταφέρουν να ανεβάσουν την απόδοση τους, οι ποδοσφαιριστές.

Πάντως, κάποια σοβαρά βήματα προς την απόφαση για τον εκλεκτό, έγιναν, αφού διέρρευσε το πρώτο όνομα που βάζει καλή υποψηφιότητα για την αντικατάσταση του Ζέλικο Κόπιτς. Πρόκειται για τον 39χρονο Ρώσο Βλαντίμιρ Γκαζάεφ (δεξιά στη φωτό), ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στην Τοπόλ του Καζακστάν.

Μάλιστα, ο Γκαζάεφ βρέθηκε στα Κούκλια για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα της Πάφου με την Ουράλ για το «Korantina Cup», μαζί με τους ιδιοκτήτες Ρομάν Ντουπόφ και Σεργκέι Λομάκιν. Η παφιακή ομάδα ηττήθηκε με 1-2. Το σκορ άνοιξε ο Νέμετς στο 32′, ωστόσο οι Ρώσοι απάντησαν στο β’ μέρος με τέρματα στο 63′ και 65′ και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ