aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Yπογράψαμε σε 3-4 θέσεις τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο»

«Yπογράψαμε σε 3-4 θέσεις τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο»

Ο ιδιοκτήτης της Πάφος FC Ρομάν Ντουμπόφ παραχώρησε σύντομη συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της ομάδας. Ο Ντουμπόφ αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας της Πάφου.

Αναλυτικά:

Τώρα που η ομάδα είναι πλήρης, τι πιστεύετε για της επιλογές των παικτών και τη συμπλήρωση του ρόστερ;

«Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και νομίζω ότι μόνο στο τέλος της σεζόν θα μάθουμε το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά της, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, αλλά ναι, είμαστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα ομάδα. Νομίζω ότι υπογράψαμε για 3-4 θέσεις της καλύτερους παίκτες στην Κύπρο, αλλά για το πώς θα προσαρμοστούν και πώς θα ανταπεξέλθει η ομάδα θα το δούμε σύντομα».

Τι μπορεί να πετύχει η ομάδα αυτή την αγωνιστική περίοδο;

«Κύριο σημείο για της – να έχουμε ενδιαφέρουσα ομάδα και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να αποκτούμε νοοτροπία νικητών και ελπίζω ότι θα συμβεί».

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε της φίλους της ομάδας;

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μόνο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη και τη βοήθεια σας. Θέλουμε να δούμε περισσότερους οπαδούς της Πάφου παντού! Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε περισσότερους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, περισσότερους χορηγούς και περισσότερους συνεργάτες. Κάθε μικρή βοήθεια θα βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Ας το κάνουμε αυτό για την ομάδα μας, για την Πόλη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ