aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΥπογράφει ο Ενγκόνγκ, «ναυαγεί» του Ραμίρες

Υπογράφει ο Ενγκόνγκ, «ναυαγεί» του Ραμίρες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Οι βασικές προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης της Πάφος FC, όσον αφορά στις τελευταίες πινελιές για την στελέχωση του ρόστερ, θα αρχίζουν μέσα στις επόμενες μέρες να μπαίνουν σε μία σειρά.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή ενός κεντρικού επιθετικού ο οποίος είτε θα αγωνίζεται μαζί με τον Κεβίν Μπεριγκόντ στην κορυφή της «γραμμής κρούσης», είτε θα αποτελεί δεύτερη επιλογή. Αυτό καθότι ο Στίβεν Πρέσλι ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στον Γάλλο στράικερ και τον προορίζει για βασικό, λόγω και των εξαιρετικών στοιχείων που έδειξε στην λήξασα σεζόν ο τελευταίος, αλλά και της διάθεσης που φανερώνει στην προετοιμασία στην Σλοβενία, βάσει πληροφοριών από ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί τερματοφύλακας ισάξιος του Γιαν Κόπριβετς, ενώ ο Νταβίντ Ενγκόνγκ, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα τον Πρέσλι και τους συνεργάτες του στην Σλοβενία, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε «ναυάγιο» την περίπτωση απόκτησης του Βενεζουελάνου περιφερειακού επιθετικού Πέδρο Ραμίρες, ο οποίος εξάλλου, απογοήτευσε τον Σκοτσέζο κόουτς σε κάποιους τομείς.

«Αποκαλυπτήρια» στις 17 Αυγούστου

Το ρόστερ της Πάφος FC στη νέα σεζόν θα είναι μικρότερο και θα αποτελείται από 23-24 παίκτες, ώστε να γίνεται πιο εύκολη η διαχείρισή του. Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο Γεροσκήπου «Μιχαλάκης Κυπριανού», αφού μέχρι τότε θα γίνουν άλλες 5-6 συνολικά προσθήκες για να θεωρηθεί κλειστό το ρόστερ. Επίσης, η διοίκηση επιθυμεί ο κόσμος να «αγκαλιάσει» περισσότερο τα εισιτήρια διαρκείας και δίνεται έμφαση ώστε να συμβεί αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ