aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣXωρίς τρεις κόντρα στην Αλκή

Xωρίς τρεις κόντρα στην Αλκή

Η Πάφος FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα CYTA 2017-18 και με ανακοίνωση αναφέρεται στον προσεχή αγώνα με την Αλκή:

«Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την Αλκή Ορόκλινης για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Β’ ομίλου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 17/3/2018 στις 18:00 στο Στάδιο “Αμμόχωστος – Επιστροφή”. Στόχος της ομάδας μας η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και οι 3 βαθμοί της νίκης απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους!

Η ομάδα μας: Η ομάδα μας βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” απέναντι στον Ερμή Αραδίππου με σκορ 0-1. Ο προπονητής της ομάδας μας Steven Pressley, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Lucas Dominguez, Valdo και Kenan Horic λόγω τραυματισμού. Όσον αφορά τους δύο πρώτους βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και εκτός απροόπτου επιστρέφουν σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης μετά την διακοπή για τις Εθνικές.

Ο αντίπαλος: Η Αλκή Ορόκλινης βρίσκεται στην 9η βαθμολογική θέση με επίσης 29 βαθμούς έχοντας 34 γκολ στο ενεργητικό της και 58 κατά. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της για το πρωτάθλημα η αντίπαλος μας κέρδισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με σκορ 3-1 στο “Αμμόχωστος Επιστροφή”.

Προϊστορία: Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων υπερτερεί η ομάδα της Λάρνακας, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Αλκής μετράει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή στις 18 Δεκεμβρίου 2017 για την 16η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η Πάφος FC ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο Στάδιο “Αμμόχωστος Επιστροφή”.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του “Αμμόχωστος Επιστροφή”. Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά. Παρακαλούμε τους φίλαθλους της Πάφος FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ