aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣXωρίς τρεις η Πάφος

Xωρίς τρεις η Πάφος

Aναφορά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή κάνει η διοίκηση της Πάφου στην επίσημή της ιστοσελίδα.

Αναλυτικά: «Συνέχεια στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει στο ΓΣΖ τον Ερμή Αραδίππου για την 19η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 06/1/2018 στις 17:00, με την ομάδα μας να επιζητά το θετικό αποτέλεσμα! Η ομάδα μας διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική στην 8η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τρεις οι απουσίες για την Πάφος F.C., αυτές των Ζαχαρίου, Κοβαλένκο (φωτό), και Δημοσθένους λόγω τραυματισμού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Λούκα Έλσνερ».

Ο αντίπαλος: Ο Ερμής Αραδίππου βρίσκεται στην 11η βαθμολογική θέση με 15 βαθμούς και έχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 36 γκολ παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο Ερμής ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας με σκορ 0-0 στο Δασάκι της Άχνας.

Προϊστορία: Ισορροπημένες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού η Πάφος απέναντι στην ομάδα του Ερμή μετράει 7 νίκες, 8 ήττες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή για την 6η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η Πάφος επικράτησε με σκορ 2-1 στο πρώην Παφιακό. Τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση στις 20/03/2016 όταν η Πάφος γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ