aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΞέρει να βγάζει αντίδραση η Πάφος FC

Ξέρει να βγάζει αντίδραση η Πάφος FC

Την άμεση επιστροφή στις νίκες φιλοδοξεί να πετύχει η Πάφος FC, το Σάββατο, κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι γαλάζιοι θα φιλοξενήσουν στο «Στέλιος Κυριακίδης» την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο τη διεύρυνση του εντός έδρας απόλυτου. Θυμίζουμε, η παφιακή ομάδα έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, με συντελεστή τερμάτων 12-0, κόντρα σε Καρμιώτισσα, ΑΕΚ, Παραλίμνι, Ομόνοια και Ανόρθωση.

Ο αγώνας απέναντι στους μαυροπράσινους κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας, με δεδομένο ότι ακολουθεί το επίσης εντός έδρας ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σε καμία περίπτωση ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του δεν θα ήθελαν δεύτερο σερί «στραβοπάτημα» πριν την αναμέτρηση απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Στα θετικά για την Πάφος FC το γεγονός ότι, τις προηγούμενες απώλειες βαθμών στη σεζόν, απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, έβγαλε αντίδραση και ακολούθησαν οι εμφατικές νίκες κόντρα σε Καρμιώτισσα (4-0) και ΕΝΠ (3-0) αντίστοιχα.

Η προετοιμασία της παφιακής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον Νορβηγό τεχνικό να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, εξαιρουμένου του Ναμ που είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη Σενεγάλη. Η επιστροφή του Σενεγαλέζου διεθνή στην Κύπρο πήρε… παράταση, αφού η Εθνική του προκρίθηκε από τον όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Κυριακή, για τη φάση των «16».

Διαβάστε επίσης:

• Ρώτησε για παίκτη της Πάφου ο Παναθηναϊκός
• Σύλληψη δύο ατόμων για υπόθεση βίας στα γήπεδα
• Πάφος FC: Το μέταλλο και η κλάση του Ζάιρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ