aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΞεκάθαρος ο στόχος

Ξεκάθαρος ο στόχος

Απέναντι σε δύο ομάδες (Ομόνοια και ΑΕΛ) με υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, η Πάφος FC τα πήγε περίφημα. Εξέπληξε τους πάντες και μάζεψε το μάξιμουμ των βαθμών! Σήμερα (18:00) κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η νεοφώτιστη ομάδα θα προσπαθήσει να πράξει το ίδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν θα την ικανοποιεί.

Το σημαντικό για τους Παφίτες είναι να επεκτείνουν την αήττητη πορεία τους στα επτά σερί ματς και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Το μήνυμα που βγαίνει από τα αποδυτήρια των γαλάζιων είναι πως οι παίκτες πιστεύουν στις δυνατότητές τους ότι μπορούν να πάρουν το ζητούμενο.

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις που έκανε στον «Active» ο προπονητής τους Λούκα Έλσνερ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίξαμε εναντίον της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, οπόταν είμαστε έτοιμοι για το ματς αυτό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα». Η επιστροφή του Ντομίνγκες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ίσως να είναι και η μοναδική διαφοροποίηση στο πλάνο του Σλοβένου τεχνικού, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ