aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΞανά μανά για Βαλακάρι και ΠΑΟΚ

Ξανά μανά για Βαλακάρι και ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Όνι Βαλακάρι δεν είναι σημερινό. Εκδηλώθηκε από τον Ιανουάριο και ο άσος της Πάφος FC παραμένει στα ραντάρ των Θεσσαλονικών. Χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportdog.gr, επαναφέρει το όνομα του Βαλακάρι.

Όπως αναφέρεται, η ελλαδική ομάδα, παρακολουθεί την περίπτωση του Φινλανδού και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

«Το όνομα του Όνι Βαλακάρι φαίνεται ότι επιστρέφει, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Και δικαίως, δεδομένου ότι ο άσος της Πάφου, που παίζει ως μεσοεπιθετικός και σκοράρει κατά βούληση, είναι σε άριστη ηλικία (22 ετών) και το όνομά του είχε “παίξει” για τους Θεσσαλονικείς και τον περασμένο Γενάρη», σημειώνεται. Και ακολούθως γίνεται αναφορά στη σχέση των ιδιοκτητών των δύο συλλόγων. «Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσωπική σχέση που φαίνεται ότι έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον ισχυρό άνδρα τού κυπριακού συλλόγου», καταλήγει.

Εξάλλου, μετά το προχθεσινό φιλικό της Πάφος FC με τη Ρίγα (5-4), ο τερματοφύλακας Ευγένιος Πέτρου, σχολίασε στην κάμερα του συλλόγου: «Ήταν καλό και ανταγωνιστικό φιλικό παιχνίδι. Παίκτες που δεν παίζουν τόσο πολύ πήραν τον χρόνο τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να δείξουν ότι όλοι μπορούν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε στους στόχους μας». Και πρόσθεσε: «Βοηθά η φιλική νίκη, στο στάδιο που βρισκόμαστε, είμαστε πάρα πολύ καλοί και είναι καιρός να μπούμε σε τροχιά νικών και να συνεχίσουμε το σερί που είχαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ