aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣWinmasters προπονητής Φεβρουαρίου ο Τόσακ της Πάφου

Winmasters προπονητής Φεβρουαρίου ο Τόσακ της Πάφου

Ο Κάμερον Τόσακ αναδείχθηκε για πρώτη φορά Winmasters Προπονητής του Μήνα και συγκεκριμένα για τον Φεβρουάριο. Με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στο ενεργητικό του ολοκλήρωσε αήττητος τον δεύτερο μήνα του 2020. Παράλληλα έφτασε μια ανάσα από την κατάληψη της 6ης θέσης, που οριακά δεν κατάφερε να κατακτήσει.

Ο 50χρονος Ουαλός προπονητής είδε την ομάδα να γεύεται τη χαρά της νίκης απέναντι σε Εθνικό, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Δόξα, ενώ έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Ένωση. Η συνέπεια και η δυναμική που ανέπτυξε η Παφιακή ομάδα, μετουσιώθηκε σε πρωτιά στις ψήφους, με τους πλείστους συναδέλφους του κ. Τόσακ να του χαρίζουν ψήφο προτίμησης.

Για πέμπτη φορά από την έναρξη της σεζόν στην πρώτη τριάδα βρίσκεται ο Χένινγκ Μπεργκ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Ο τεχνικός της Ομόνοιας είχε μια μέτρια συγκομιδή για τον Φεβρουάριο με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, όμως η πολύ καλή εικόνα της ομάδας, έκανε τους συναδέλφους του να τον εμπιστευτούν με τις ψήφους τους. Την τριάδα κλείνει ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, ο οποίος κατά τον μήνα Φεβρουάριο κατέκτησε σχεδόν τους μισούς βαθμούς της Ένωσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (10).

Να σημειωθεί ότι είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Σύνδεσμος Προπονητών διεξάγει τον συγκεκριμένο θεσμό όπου οι 12 προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν κάθε μήνα με πόντους 5, 3 και 1 τους συναδέλφους τους. Άξιος συμπαραστάτης του επάθλου coach of the month είναι η Winmasters, η οποία για τρίτη διαδοχική χρονιά είναι ανάδοχος χορηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ