aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Βλέπει» Ντελάρτς για του χρόνου! (video)

«Βλέπει» Ντελάρτς για του χρόνου! (video)

Στο στόχαστρο της Πάφος FC βρίσκεται ο Κονγκολέζος εξτρέμ Ντιζον Ντελάρτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «azerisport.com». Ο 29χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στην Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν, έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Εκπρόσωποι της κυπριακού συλλόγου θα τον παρακολουθήσουν σύντομα σε αγώνες», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, τονίζει ότι για τον Ντελάρτς που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους της Τουρκίας. Αν το δημοσίευμα έχει βάση, τότε μια τέτοια μετεγγραφή θα γίνει από τους «γαλάζιους» ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Θυμίζουμε πάντως ότι από πλευράς παφιακής ομάδας ανέφεραν ότι προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, και έχουν ήδη στα υπόψη τους κάποιους παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Ο Ντελάρτς άρχισε την καριέρα του από την Ούνιον Ντουέλα του Καμερούν (2010-11), και ακολούθως έπαιξε κατά σειρά στις Ντουνάτσκα Στρέντα της Σλοβακίας (2011-12 / 32 συμμετοχές, 8 γκολ), Σλόβαν Λίμπερετς της Τσεχίας (2012-16 / 74 συμμετοχές, 16 γκολ), Αντμίρα Γουόκερ της Αυστρίας (2016-17 / 0 συμμετοχές), Οσμανλίσπορ της Τουρκίας ως δανεικός (2016-17 / 36 συμμετοχές, 1 γκολ), Μπούρσασπορ της Τουρκίας (2017-18 / 25 συμμετοχές, 5 γκολ) και από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στην Καραμπάχ (10 συμμετοχές / 2 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ