aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΒήμα σωτηρίας...

Βήμα σωτηρίας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η τέταρτη νίκη της Πάφος FC στο πρωτάθλημα ήρθε την πιο κατάλληλη περίοδο. Με επιβλητικό τρόπο νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό και με τους 17 βαθμούς που έχει έβαλε βάσεις για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ ήταν απολαυστικό, καθώς παρουσιάστηκε με συμπαγή άμυνα, που δεν επέτρεψε στον Εθνικό να είναι απειλητικός, ενώ από εκεί και πέρα η επιθετική γραμμή έβγαζε φωτιές.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον αποκλεισμό από τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές που επιλέγηκαν για να αγωνιστούν έδειξαν τρομερή διάθεση. Αυτός φυσικά που έκλεψε την παράσταση ήταν ο 20χρονος Φινλανδός Όνι Βαλακάρι. Ανακοινώθηκε ως τελευταία μετεγγραφή για την ομάδα της Πάφου στις 30 Ιανουαρίου και, δύο ημέρες μετά, ήταν βασικός και πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του στην σπουδαία επιτυχία στο Δασάκι.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός που ενθουσίασε. Ήταν καταπληκτικό το δίδυμο στην άμυνα με τους Λαφράνς και Αραγιούρι, σπουδαία ακόμη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπεσάρα, Τόρες και Λελιούκιν, ενώ ο Φιλιώτης πέρασε αλλαγή στο 77’ και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σημειώνοντας πολύ όμορφο τέρμα.

Η πολύ καλή εμφάνιση ήταν συνέχεια της παρουσίας της ομάδας στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, σε παιγνίδι στο οποίο θα μπορούσε να είχε προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Παρά την απογοήτευση, η παφιακή ομάδα κέρδισε στο Δασάκι, ελπίζοντας πως θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, στα εναπομείναντα παιγνίδια της α’ φάσης. Αντιμετωπίζει κατά σειρά, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, τις δύο ομάδες της Λεμεσού στο «Στέλιος Κυριακίδης». Πρώτα την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (9/2) και, τρεις ημέρες αργότερα(12/3), τον Απόλλωνα, στο παιγνίδι, που είχε ξεκινήσει, αλλά διακόπηκε στο 3’, λόγω προβλήματος στον φωτισμό του σταδίου. Έπειτα θα αγωνιστεί κατά σειρά με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου («Τάσος Μάρκου»), ΑΠΟΕΛ («Στέλιος Κυριακίδης») και Δόξα (Μακάρειο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ