aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΒαλακάρι: Τον θέλει, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Βαλακάρι: Τον θέλει, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Ο Όνι Βαλακάρι είναι ίσως το πιο «ζεστό» όνομα αυτή τη στιγμή στην Πάφος FC. Ο 24χρονος Φινλανδός πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πέντε γκολ και παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού. Πρόθεση της Πάφος FC είναι να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, όπως είπε και ο Πολύβιος Παλιούρας σε δηλώσεις του.

«Είναι ο παίκτης που όταν βρει την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτεί, όπως έκανε με την ΑΕΛ. Υπάρχει ανέκαθεν ενδιαφέρον περισσότερο από ομάδες του εξωτερικού, όπως από Βέλγιο και Ρωσία. Όπως είχαμε πει, δύσκολα θα παραχωρήσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά όπως είδαμε στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας. Στην Πάφος FC θα επιδιώξουν περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο, την ώρα που δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Ντάρκο Μίλανιτς.

Η νίκη επί της ΑΕΛ κρίνεται πολύ σημαντική. Προσβλέπει σε παρουσία στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ