aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΒαλακάρι: «Θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Βαλακάρι: «Θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Δηλώσεις επίσημο κανάλι της Πάφος FC παραχώρησε ο πρωταγωνιστής του αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου Όνι Βαλακάρι. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής (26/9, 19:00) με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας και τόνισε ότι με μια καλή εμφάνιση, η παφιακή ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το ματς.

Όσα δήλωσε ο Όνι Βαλακάρι:

Για το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Ήταν ένα σημαντικό γκολ, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα αλλά έτσι είναι κάπως τα παιχνίδια κυπέλλου. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά νομίζω αξίζαμε να είμαστε στον επόμενο γύρο. Τώρα ξεκουραζόμαστε και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για το ματς κόντρα στην Ομόνοια: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, θα είναι πολύ στενό ματς. Η Ομόνοια είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι αν κάνουμε μια καλή εμφάνιση θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, ακόμη και αν είναι εκτός έδρας. Πάντα είναι δύσκολο μακριά από την έδρα μας, όμως έχω 100% εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ