aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤρεις μετεγγραφές στα… σκαριά

Τρεις μετεγγραφές στα… σκαριά

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο προγραμματισμός της Πάφος FC τρέχει με χίλια, με τον τεχνικό διευθυντή των γαλάζιων Λοράν Ντισό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με παίκτες που αρέσουν και στον προπονητή της ομάδας Λούκα Έλσνερ. Με την αποχώρηση των Άλιας Ίβατσιτς και Ιβάν Γιαν Ερισό δημιουργήθηκαν κενά στο ρόστερ των νεοφώτιστων, τα οποία θα αναπληρωθούν άμεσα, όπως τονίζουν οι παράγοντες της Πάφος FC.

Ήδη στην Κύπρο βρίσκονται ένας Ιταλός και ένας Γάλλος ποδοσφαιριστές, ενώ η παφιακή ομάδα είναι σε προχωρημένες επαφές και με ακόμη έναν παίκτη. «Υπάρχει συμφωνία μέσω email, τους περιμένουμε για ιατρικές εξετάσεις, φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου. Θέλουμε να δούμε σε ποια φυσική κατάσταση βρίσκονται και όταν μπουν οι υπογραφές θα ανακοινωθούν. Οι δύο είναι στην Κύπρο, ο άλλος έρχεται αύριο (σ.σ σήμερα)», είπε ο Χρίστος Γλυκής με δηλώσεις του στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Ο πρόεδρος της Πάφος FC διέψευσε τα σλοβένικα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάρε Βρίσιτς, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Μάριμπορ. Ο 32χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός πάντως, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του, είχε επιβεβαίωσει το ενδιαφέρον της Πάφος FC, τονίζοντας ωστόσο πως έχει και άλλες προτάσεις.

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων από τη θετική κατάληψη που είχε το θέμα με τον Ανδρέα Σταύρου (φωτό), ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη συμβόλαιο με την Πάφος FC. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση των γαλάζιων έχει συμφωνήσει με τη Καρμιώτισσα για φιλικό παιχνίδι, αφού αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλωνα, και αναμένει την απάντηση της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ