aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤου χρόνου πιο δυνατή η Πάφος FC

Του χρόνου πιο δυνατή η Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήθελαν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά στην Πάφος FC. Πιο πολύ έπαιξε ρόλο το γεγονός, πως η Ένωση ήθελε πολύ τη νίκη και κυνήγησε την ουσία, σε αντίθεση με την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, που απελευθερωμένη από τον βραχνά του υποβιβασμού, δεν ήταν τόσο αποφασιστική, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν αλλάζει όμως η εικόνα της ομάδας της Πάφου και κανένας δεν υποτιμά τι έχει καταφέρει στη σεζόν που διανύουμε. Απομένει άλλο ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ερμή στη Λάρνακα, την ερχόμενη Παρασκευή και ο στόχος είναι να ολοκληρώσουν με νίκη το πρωτάθλημα. Ωστόσο προτεραιότητα όλων στον σύλλογο, είναι του χρόνου να παρουσιαστεί πιο δυνατή, γι’ αυτό και έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις για τον προγραμματισμό που θα ακολουθήσει. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, που θα αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στη νέα περίοδο, όμως είναι ήδη στα σκαριά περιπτώσεις άλλων που αν καρποφορήσουν οι επαφές, τότε η ομάδα της νέας περιόδου, θα είναι αρκετά ενισχυμένη και ανταγωνιστική. Τα κέρδη από την αγωνιστική περίοδο, που πέρασε ήταν πολλά, όπως και οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι.

Η έκθεση του Κόπιτς θα κρίνει πολλά

Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια και για τη νέα περίοδο, όμως δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και γι’ αυτούς θα αποφασίσει ο Ζέλικο Κόπιτς. Στους εφτά μήνες που είναι στην Πάφο ο Κροάτης προπονητής, έχει σαφή εκτίμηση για όλους τους ποδοσφαιριστές και η έκθεσή του προς τη διοίκηση θα καθορίσει κατά πολύ το μέλλον τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ