aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤόσακ: «Σήμερα ήμασταν τυχεροί»

Τόσακ: «Σήμερα ήμασταν τυχεροί»

Χρειάζεται χρόνο η ομάδα του δήλωσε ο προπονητής της Πάφου, Κάμερον Τόσακ, μετά την πρώτη νίκη των γαλάζιων στο πρωτάθλημα, οι οποίοι επικράτησαν 1-0.

Αναλυτικά: «Καλωσορίζουμε τον Τζέισον Καρμπράλ πίσω στην ομάδα μας όπου είχε ένα σοβαρό τραυματισμό πριν δύο βδομάδες. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός ποδοσφαιριστής που μας βοήθησε. Ήμασταν πολύ άτυχοι τα τελευταία παιχνίδια γιατί η απόδοση μας ήταν πολύ καλή όμως δεν είχαμε αυτή την απειλή μπροστά στο γκολ. Όμως σήμερα είχαμε λίγη τύχη με το γκολ και αυτό ήταν που χρειαζόμασταν. Όμως νιώθω ότι μόνο μια ομάδα άξιζε να κερδίσει σήμερα και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου, ότι το άξιζαν. Υπάρχουν πολλά να δουλέψουμε ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι επιθετικά που είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που απλά κάθεται και δεν θέλει να επιτεθεί και προσπαθεί με αντεπιθέσεις ή από στημένο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινούμασταν τόσο γρήγορα όσο ήθελα με την μπάλα και αυτό μας δημιούργησε κάποια προβλήματα  όμως θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίζουμε με 2 ή 3 γκολ επειδή είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είπα στα παιδιά στο ημίχρονο για να προχωρήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Ξέρω ότι είναι δύσκολο κάποιες φορές όταν η ομάδα σου δεν κερδίζει το παίρνεις προσωπικά. Όλοι θέλουν τη νίκη όμως θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο εδώ. Δεν είναι απλά το να μαζέψουμε 11 παίκτες και να κάνουμε ομάδα. Και όταν έρχονται πολλοί παίκτες τελευταία στιγμή χρειάζεται χρόνος. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος δεν πήρε τις νίκες που ήθελε όμως μας υποστήριξαν πολύ καλά αυτές τις βδομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ