Τόσακ: «Έπρεπε να είχαμε πέντε βαθμούς παραπάνω»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Πάφος FC, Κάμερον Τόσαν, για τη νίκη στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι οι γαλάζιοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό.

«Θέλω να πω πόσο περήφανος είμαι για τους ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και πραγματικά άξιζαν να πάρουν τη νίκη. Αρχικά ήμασταν καλοί τακτικά, κάναμε κάποιες αλλαγές στη συνέχεια και βρήκαμε λύσεις. Ήταν πιο δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά όταν επιμένεις δημιουργούνται ευκαιρίες», δήλωσε για το παιχνίδι ο Ουαλός τεχνικός.

Ο Τόσακ, ο οποίος ήταν υπό πίεση το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε στη συνέχεια, ενώ μίλησε και για τις απώλειες που προηγήθηκαν: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε, όμως θέλω να πω ότι από τα προηγούμενα ματς έπρεπε να είχαμε πέντε βαθμούς παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, έπρεπε στα προηγούμενα ματς να δείχναμε χαρακτήρα και πειθαρχία. Σήμερα δείξαμε και είμαι περήφανος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ