aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤώρα ξέρει (κάπως) καλύτερα

Τώρα ξέρει (κάπως) καλύτερα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κάμερον Τόσακ πήρε την πρώτη γεύση από τις δυνατότητες της Πάφος FC, στην ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ. Ο Ουαλλός προπονητής ήταν στον πάγκο προχθές, στη Λάρνακα, και είδε τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν για ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και όταν είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τόνισε πως θέλει πιο επιθετική την ομάδα του, σημειώνοντας, πως οι γαλάζιοι έχουν μπροστά τους εννέα αγώνες για να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Στα τελευταία λεπτά, πίεσαν την ΑΕΚ για την ισοφάριση, με τον Άλεξ Κωνσταντίνου να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όμως στο τέλος έφυγαν με την ήττα, η οποία τους διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη.

Η προσοχή πλέον είναι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα (Σάββατο 22 Δεκεμβρίου), όπου θα είναι εκτός πλάνου οι Ρούντκο και Βαλεριάνος. Ο πρώτος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 79 για ανατροπή του Γιάννου εκτός περιοχής. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας  θα χάσει το ματς με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Τη θέση του θα πάρει ο Ευγένιος Πέτρου. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα χάνει και ο «κιτρινισμένος» Βαλεριάνος, που ήταν πολύ καλός προχθές.

Ο νέος προπονητής θα έχει πολλή δουλειά και θα δοκιμάσει ίσως να αλλάξει κάποια πράγματα, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με περισσότερες απαιτήσεις στην συνέχεια. Το ματς με τον Απόλλωνα θα είναι μια δοκιμασία για την ομάδα της Πάφου, καθώς ο αντίπαλος της είναι σε εξαιρετική κατάσταση, από την άλλη όμως θα είναι και μια πρόκληση, στην πρώτη του Κάμερον Τόσακ στην έδρα της νέας του ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ