aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤώρα που πήρε τα πάνω της

Τώρα που πήρε τα πάνω της

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση, οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC θα μπουν αύριο στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τον Ερμή. Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό, όσο και δύσκολο παιχνίδι. Με τον Ζέλικο Κόπιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και με τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, οι γαλάζιοι της Πάφου νιώθουν καλύτερα και αισθάνονται πως είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και άλλους βαθμούς στη συνέχεια.

Στο τελευταίο παιχνίδι, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ανέδειξαν το ταλέντο τους και αν ο Κουλς στην τελευταία φάση ήταν πιο εύστοχος απέναντι στον Ρόμο, θα μπορούσαν να έφευγαν και με τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι, όμως, υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά και οι ποδοσφαιριστές του Κόπιτς σκέφτονται τώρα το αυριανό παιχνίδι, στο «Αμμόχωστος».

Ο Κροάτης τεχνικός έδειξε πως υπολογίζει σε όλους και πως δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και Κύπριους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα, πως επιμένει και εμπιστεύεται τον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο Κύπριος επιθετικός ήταν πολύ καλός και στους δύο τελευταίους αγώνες και αγωνιζόμενος και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, παρουσιάζεται ανεβασμένος σε σχέση με την περσινή περίοδο. Είναι πιο έμπειρος φέτος και απαλλαγμένος από προβλήματα τραυματισμών, είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Ζαχαρίου αντικαταστάθηκε στο 70’ από τον Φιλιώτη, ενώ χρόνο πήρε και ο Καρώ, που πήρε τη θέση του Ανγκούλο στο 75’. Ο νέος τεχνικός έδειξε πως υπολογίζει σε όλους και είναι έτοιμος να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δουλεύουν επαγγελματικά και βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ