aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤον ήθελαν Σεβίλη και Βαλένθια, τον «άρπαξε» η Πάφος FC!

Τον ήθελαν Σεβίλη και Βαλένθια, τον «άρπαξε» η Πάφος FC!

Την απόκτηση του υποσχόμενου Ρώσου Μαγκομεντχαμπίμπ Αμπντουσαλάμοφ ανακοίνωσε η Πάφος FC. Αν και μόλις 18 χρόνων, ο διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων της Ρωσίας έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον γνωστών ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως ενημέρωσε στην ανακοίνωση της η παφιακή ομάδω, μεταξύ άλλων της Σεβίλης και της Βαλένθια.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και το νεαρό, υποσχόμενο Ρώσο ποδοσφαιριστή Magomedkhabib Abdusalamov.

O Magomedkhabib, 18, αγωνίζεται σαν κεντρικός επιθετικός αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στις δύο πτέρυγες τις επίθεσης. Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία στην Ακαδημία της Rodina Μόσχας, φτάνοντας μόλις στα 18 του στην πρώτη ομάδα της Rodina.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες νέων της Ρωσίας και έχει στο ενεργητικό του πέρα των 40 επίσημων συμμετοχών στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον γνωστών Ευρωπαϊκών συλλόγων όπως οι Sevilla, Valencia, Alaves, Rennes and Montpellier. Έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε ηλικία μόλις των 14 ετών.

Καλωσορίζουμε το Magomedkhabib στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ