aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤο «βλαστάρι» της Λίβερπουλ, «στέλνει» τον Κάλεν της Σουόνσι στην Κύπρο!

Το «βλαστάρι» της Λίβερπουλ, «στέλνει» τον Κάλεν της Σουόνσι στην Κύπρο!

Κοντά σε μετεγγραφή επιθετικού βρίσκεται η Πάφος FC! Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ουαλίας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σουόνσι, Λίαμ Κάλεν βρίσκεται στο στόχαστρο της παφιακής ομάδας και του Κάμερον Τόσακ.

Πρόκειται για διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Ουαλίας, ο οποίος ψάχνει λεπτά συμμετοχής, με τον Τόσακ να έχει δουλέψει στο παρελθόν μαζί του και να έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του.

Ο 20χρόνος δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα της Σουόνσι, καθώς η ομάδα από την Ουαλία απόκτησε πρόσφατα με δανεισμό από την Λίβερπουλ, τον Ράιαν Μπρούστερ, κάτι που εκμηδενίζει τις πιθανότητες να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Σουόνσι. Όπως φαίνεται ο Κάλεν έχει αποφασίσει να φύγει από την Σουόνσι, με την Πάφο να μοιάζει ιδανικός προορισμός για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ