aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο βάρος έπεσε πλέον στην τακτική

Το βάρος έπεσε πλέον στην τακτική

TΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζέλικο Κόπιτς αφιερώνει πλέον τον περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις στην τακτική, καθώς θέλει όσο πιο σύντομα γίνεται να προσαρμοστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές και να αφομοιώσουν τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται, βγαίνοντας εν τέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Για τον Κροάτη προπονητή είναι αρνητικό πως η ομάδα του δεν έδωσε πολλά φιλικά, μόλις δύο στην Πολωνία, ενώ το τρίτο θα είναι αυτό με την Ανόρθωση το ερχόμενο Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Άλλο φιλικό δεν θα γίνει, αφού σε δέκα μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος χωρίς να έχει φτάσει η ομάδα σε ένα υποφερτό επίπεδο, όμως είναι σίγουρο πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ της παφιακής ομάδας και της τεχνικής ηγεσίας στη συνέχεια.

Μέσα από τις προπονήσεις φαίνεται πως στη νέα σεζόν θα… ξεπηδήσουν και νέα ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά. Μπορεί να αποχώρησαν κάποιοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, είναι όμως άλλοι που αποκτήθηκαν και δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν την Πάφος FC σε επιτυχίες.  Ο Τσέχος Ζντενεκ Φόλμπρεχτ, αλλά και ο Νορβηγός  Αμπνισαλάμ Ιμπραχίμ είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις. Ο πρώτος ήταν από την αρχή της περσινής περιόδου και είχε σταθερή απόδοση, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

Πρόλαβε να δείξει καλά στοιχεία, όμως φέτος που είναι από την αρχή αναμένεται πως θα βοηθήσει περισσότερο. Ακόμη η επιστροφή του Κέβιν Μπεριγκόν αναμένεται πως θα καταστήσει την παφιακή ομάδα ακόμη πιο δυνατή, καθώς είναι γνωστές οι δυνατότητες του Γάλλου επιθετικού. Να μην ξεχνάμε, επίσης, πως θα προκύψει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ