aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο «τρένο» Πάφος πάτησε τη Νέα Σαλαμίνα! (video)

Το «τρένο» Πάφος πάτησε τη Νέα Σαλαμίνα! (video)

Όταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Πάφος FC έχανε στο Δασάκι από τον Εθνικό Άχνας με 0-3, ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην 8η αγωνιστική η ομάδα του θα βρισκόταν στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς και θα ‘χει κι ένα ματς λιγότερο! Το «τρένο» του Λούκα Έλσνερ πήρε μπρος για τα καλά και μετράει τρεις σερί νίκες. Μετά τον Ερμή και την ΑΕΛ, σήμερα ήταν η σειρά της Νέας Σαλαμίνας να δεχθεί τα «δηλητηριώδη» βέλη της παφιακής ομάδας. Επιβλητική νίκη με 4-0, σταθερά στα… διαμερίσματα του ρετιρέ της βαθμολογίας και την Τετάρτη κάτι σαν ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι γηπεδούχοι ήταν αφεντικό στην αναμέτρηση, αν και οι ερυθρόλευκοι, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο προσπαθούσαν να ισοζυγίσουν. Η ζυγαριά άρχισε να γέρνει προς τη μεριά των μπλε στο 29’ όταν ο Μπρουλς πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής. Κι όταν στο 59’ ο Φυλακτού μιμήθηκε τον… εαυτό του της προηγούμενης αγωνιστικής (είχε πετύχει το νικηφόρο τέρμα στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ), το πανηγύρι στην εξέδρα του «Στέλιος Κυριακίδης» φούντωσε. Το γήπεδο κατηφόρισε κι αυτό που είχε σημασία ήταν μόνο πού θα ανέβει ο δείκτης του σκορ.

Ο Ρόγκουλιτς (71’) τον ανέβασε στο 3-0 και δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ντεούλ (83’) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι παραδόθηκαν αμαχητί επιβεβαιώνοντας ότι για τα χάλια που παρουσιάζουν δεν ευθύνεται μόνο ο Λιάσος Λουκά που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία (στον πάγκο ήταν για πρώτη φορά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης), αλλά και πολλοί άλλοι… Η Νέα Σαλαμίνα είναι σταθερά σε κακή βαθμολογική θέση και οι εμφανίσεις της είναι ακόμη χειρότερες. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης έναν ολόκληρο μήνα, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο την Ομόνοια.


Πάφος FC (Λούκα Έλσνερ): Κόπριβετς, Όριτς, Πογιέτ, Γκουλόν, Γιάνζα, Γκαπόφς, Φυλακτού, Μοστεφά, Μπρουλς (77′ Ντεούλ), Ρόγκουλιτς (79′ Λότριτς), Καμαρά (85′ Δημοσθένους).

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Μιντίκκης (24′ Βοσκανιάν), Καρώ, Γκράσι, Κορέια, Νταμαού, Κούσουλος, Ρόκε, Πόλιανετς, Μπριτζίτο (79′ Κυπριανού), Μακρίεφ.

Σκόρερ: Μπρουλς 29′, Φυλακτού 59′, Ρόγκουλιτς 71′, Ντεούλ 83′

Κίτρινες: Μπρουλς, Φυλακτού / Μιντίκκης

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Νικολάου Στ. Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ