aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο πρόβλημα στην Πάφος FC και ο νέος προπονητής

Το πρόβλημα στην Πάφος FC και ο νέος προπονητής

Στη δυστοκία που παρουσιάζει η Πάφος FC στο σκοράρισμα εστιάζουν το πρόβλημα της ομάδας οι ιθύνοντες της ομάδας. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας χαρακτήρισε δίκαιες τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα πρόσληψης νέου προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα από την Δόξα: «Υπάρχει απογοήτευση. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί, με αρκετές ευκαιρίες δεν νικήσαμε. Επιβεβαιώσαμε από μόνοι μας τον κανόνα του ποδοσφαίρου και η μπάλα μας τιμώρησε Υστερήσαμε στο σκοράρισμα, χάσαμε μοναδικά τετ α τετ και ουσιαστικά το πρόβλημα μας είναι η δυστοκία».

Πρέπει να λυθούν άμεσα κάποια προβλήματα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τι πάει λάθος, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχουμε παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και θέλουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτε άλλο».

Μέχρι και πάνω στα Ρωσικά έβγαλε ο κόσμος για να δείξει την απογοήτευση του: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και τα ίδια συναισθήματα τα νιώθουμε κι’ εμείς. Ποτέ δεν είχαμε παράπονο από τον κόσμο, οι φίλοι της ομάδας ήταν πάντοτε κοντά μας».

Τι γίνεται με το θέμα προπονητή; «Θα δανειστώ τα λόγια του κ. Στιλ. Και την περασμένη εβδομάδα ήμασταν κοντά σε προπονητή αλλά δεν έκλεισε. Και τώρα είμαστε κοντά και περιμένουμε 1-2 μέρες για να κλείσει το  θέμα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Θεωρούμε ότι ο Σακό θα επιστρέψει, θα δούμε για τον Ράσιτς, επιστρέφει και ο Λουλίνια. Σίγουρα θα λείψει ο Μπεριγκό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ