aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο παλεύουν για τον Κριστιάν Ταραγόνα, 100.000 ευρώ το... χάσμα!

Το παλεύουν για τον Κριστιάν Ταραγόνα, 100.000 ευρώ το… χάσμα!

Στην Πάφος FC θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τον Αργεντινό επιθετικό Κριστιάν Ταραγόνα (διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ). Ο ποδοσφαιριστής που προέρχεται από πολύ καλές σεζόν, αξιολογήθηκε θετικά και μάλιστα, κατατέθηκε πρόταση, όπως μεταδόθηκε χθες στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» (Active 107.4 & 102.5).

Επί της παρούσης, όμως, προκύπτει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Ο 29χρονος στράικερ έχει κασέ που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, με την προσφορά της Πάφου να είναι πολύ χαμηλότερη. Περίπου 200.000 ευρώ, όπως διαρρέει.

Γίνονται συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, παρόλο που γνωρίζουν στην Πάφος FC πως η επιλογή του Ταραγόνα είναι εξαιρετικά δύσκολη με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα. Από τη σεζόν 2016-17 αγωνίσθηκε σε τέσσερις ομάδες (Ιντεπεντιέντε, Ατλάντε, Πλατένσε, Πατρονάτο) πετυχαίνοντας σε αγώνες πρωταθλήματος 35 τέρματα, δείγμα της ποιότητάς του.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ