aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Το παιχνίδι με Αλκή έπρεπε να είχε ξεκινήσει...»

«Το παιχνίδι με Αλκή έπρεπε να είχε ξεκινήσει…»

Ο προπονητής της Πάφου, Λούκα Έλσνερ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ενόψει του επόμενου αγώνα με την Αλκή.

«Πρώτα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο της αντοχής και της δύναμης των ποδοσφαιριστών μας, ειδικά στις αργές επιστροφές. Δεν είχαμε καθόλου τρεξίματα (χαμηλά τα δεδομένα των GPS) και ο αντίπαλος επικράτησε στις περισσότερες διεκδικήσεις, οπότε κατά την πρώτη εβδομάδα θα εστιάσουμε σε αυτά τα θέματα και στη βελτίωση τους, αρχίζοντας από την ολοκλήρωση της κάθε προσπάθειας και την αφοσίωση στον αγώνα. Η ένταση και ο ρυθμός προπόνησης θα είναι υψηλός μέχρι και το Σάββατο. Θα έχουμε χρόνο επίσης να δουλέψουμε στην άμυνα μέσα στην περιοχή μας και να δημιουργούμε ευκαιρίες», είπε και συνέχισε:

«Τη δεύτερη εβδομάδα θα εστιάσουμε στον επόμενο μας αγώνα οπότε και οι προπονήσεις θα προσαρμοστούν στο πλάνο του επόμενου αγώνα. Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε πως το παιχνίδι απέναντι στην Αλκή έπρεπε να έχει ξεκινήσει στο μυαλό μας και οι 3 πόντοι εξαρτώνται από το πώς οι ποδοσφαιριστές μας θα δουλέψουν τώρα. Η νίκη είναι απολύτως απαραίτητη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ